Veselé a barevné! Takové jsou Velikonoce s Big Boyem! 🐰🥚🐣 Tak neváhej, mrkni na naší nabídku, ať je ta pomlázka pořádně vymazlená.. 🤤
Díky speciální technologii výroby, předmletí ořechů a následnému opakovanému zjemňování a hnětení jsou krémy Big Boy Butter ty nejjemnější. Ořechy, které se k výrobě krémů používají jsou pražené horkým vzduchem, tedy bez oleje.
Všechny chutnají skvěle, takže jestli se pořád nemůžeš rozhodnout, mrkni jaké benefity ti každý z nich přináší.
Mandle mají vysoký obsah stopových prvků, vlákniny, bílkoviny, hořčíku, draslíku, zinku a selenu, vitamínu B1, B2, B6 a E a řadí se tak mezi superpotraviny. Jsou zdrojem omega 3 mastných kyselin a mononenasycených tuků, tedy těch “zdravých”.
Díky těmto látkám mandle například snižují riziko vzniku cukrovky, snižují hladinu cholesterolu v krvi, posilují imunitní systém, zlepšují činnost srdce a jsou ideální pro výživu mozku.
Kešu ořechy jsou oblíbené hlavně pro jejich sladkou, jemnou chuť. Mají velký obsah hořčíku (jeden z nejlepších zdrojů), jsou zdrojem vitamínu B1 a B2. Posilují díky tomu nervovou soustavu (pozitivní účinek na podrážděnost a nervozitu), snižují hladinu cholesterolu v krvi, zlepšují ostrost zraku, zlepšují paměť a podporují uvolnění svalů při dlouhodobém zatížení.
V lískových oříšcích najdeme především vitamíny skupiny B (B1, B6), karoteny, vitamin A, vitamin C a mnoho dalších stopových prvků.
Lískové ořechy zvyšují odolnost proti stresu, posilují imunitu, podporují paměť a mozkovou činnost.Co je ale nejdůležitější - mají nezaměnitelnou chuť.
Kokos je významným zdrojem vápníku, vlákniny, obsahuje železo, fosfor, sodík, zinek a vitamíny skupiny B. Obsahuje převážně nasycené mastné tuky a proto je vhodný při vyšších teplotách.
Že arašídy nejsou ořechy, to už všichni víme (nebo teď už to všichni víme :)). Arašídy jsou luštěnina, ale stejně jako ořechy mají vyšší množství tuku a jsou také poměrně bohatým zdrojem bílkovin.
Obsahují vitamín E a vitamin skupin B - niacin, který pomáhá udržovat nízkou hladinu cukru v krvi nebo nepř. kyselinu listovou, která má příznivý vliv na krvetvorbu. Mají také vysoký obsah vlákniny.